Tunnbrödsrullar med grillkorv

Tunnbrödsrullar med grillkorv

För 4 personer
Ingredienser
  • 1 förp Scan Grillare grillkorv 400 g
  • 300 g potatis
  • 4 stora tunnbröd, mjuka fullkornstunnbröd

Currycoleslaw

  • 200 g vitkål, finstrimlad
  • 1 morot, grovriven
  • ½ äpple, rivet
  • 1 tsk curry
  • 1 tsk flytande honung
  • 2 dl mild naturell yoghurt
Gör så här Skala och koka potatisen mjuk. Dela eventuellt korven på längden och stek den några minuter i en teflonpanna. Blanda ingredienserna till coleslawn, smaka av med salt och peppar. Värm gärna bröden. Fördela den varma potatisen på mitten av bröden och krossa den medh hjälp av en gaffel. Strö på lite flingsalt och peppra. Lägg två korvar på varje bröd. Toppa med currycoleslaw och rulla ihop brödet. Slå in halva rullen i aluminiumfolie. Servera direkt, gärna med lite ketchup.