Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
- 1 kg Scan Favorit Pytt i panna
- 500 g blandad svamp i mindre bitar
- 2 pressade vitlöksklyftor
- 1 kruka ruccola
- ½ dl kokosflingor
Stek svampen i smör i en het stekpanna i ett par minuter. Salta och peppra. Tillsätt pytt i panna och vitlök och låt steka i ytterligare 5-10 minuter. Ta bort stekpannan från värmen.
Vänd ner ruccola, strö över kokos och servera med en klick yoghurt.