Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Varmkorv med pepparrotskryddat mos
- 8 Scan Varmkorv
Pepparrotskryddat mos
- 1 kg skalad potatis i mindre bitar
- 2½ dl mjölk
- 2 msk smör
- 400 g broccoli i små bitar
- ca 4 msk riven pepparrot
Koka upp lättsaltat vatten i en kastrull. Ta bort kastrullen från värmen, lägg i varmkorven och låt den bli varm, ca 7 minuter.
Koka broccolin i saltat vatten i en kastrull 1-2 minuter.
Servera varmkorvarna med potatismoset och broccolin.