Pad si yu

För 4 personer
Ingredienser
  • 350 g Scan strimlat fläskkött, skinka
  • 2 vitlöksklyfta, hackad
  • 2 dl små broccolibuketter
  • 4 ägg
  • 2 morötter, skivade
  • 4 dl kokta, breda glasnudlar
  • 4 tsk strösocker
  • 4 msk japansk soja
  • 4 msk ostronsås
  • 4 dl kinakål, strimlad

TILL SERVERING

  • cashewnötter
  • 2 lime
Gör så här Strimla köttet fint och woka i olja i en het wokpanna eller stekpanna. Lyft upp och fräs vitlök och broccoli hastigt. Knäck äggen i wokpannan och låt det stelna lite. Rör ner morotsskivor, nudlar, socker och såser. Lägg i köttet. Vänd ner kinakålen och häll upp på tallrik. Servera direkt med cashewnötter och lime.