Enchilada blue cheese

Enchilada blue cheese

För 4 personer
Ingredienser
  • 500 g Scan lövbiff
  • ½ gul lök, tunt skivad
  • 1 msk smör
  • 2 dl majskorn
  • ½ dl vatten
  • 4 tortillabröd
  • 1 rödlök, tunt skivad

Till servering

  • 1 påse blandad sallad, ca 250 g
  • 1 dl crème fraiche
  • 2 msk smulad ädelost
Gör så här Sätt ugnen på 200°C. Strimla köttet fint och bryn tillsammans med lök i lite smör i en het stekpanna i ett par minuter. Tillsätt majs och vatten och låt koka upp hastigt. Smaksätt med salt och peppar. Fördela blandningen på tortillabröden, lägg på rödlök och rulla ihop. Lägg rullarna med skarven ner på en plåt eller i en ugnssäker form. Grädda i ugnen tills bröden har fått lite färg, ca 5-10 minuter. Servera enchiladan med sallad och crème fraiche blandad med ädelost.