I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén? Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning? I alla kök över hela världen spelar korven en viktig roll. Därför finns det en så stor variation, så många varianter och smaker. Grillguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Korvguiden

Pytt med fyra goda tillbehör
- 1 kg Mammas Favorit Pytt
ÄPPLE- OCH CHILISÅS
- 1 äpple
- 1 dl matlagningsyoghurt
- 2 msk sweet chilisås
- 2 msk koriander hackad
FETAOST TZATZIKI
- 50 g fetaost
- 1 vitlöksklyfta
- 1 dl matlagningsyoghurt
- ½ gurka
CHÈVRERÖRA
- 50 g chèvre
- 1 dl kesella
- 1 tsk god olivolja
PEPPARROTSTOPPING
- 2 dl lätt crème fraiche
- ½-1 msk riven pepparrot
- 1 krm salt
- 1 krm strösocker
Äppel- och chilisås:
Skär äpplet i små tärningar. Rör samman med övriga ingredienser. Servera en klick till pytten.
Fetaost tzatsiki:
Mosa osten, finhacka vitlöken och rör i yoghurten. Kärna ur och tärna gurkan. Krama så mycket vätska som möjligt ur gurkhacket. Blanda allt och smaka av med salt och peppar. Servera en klick till pytten.
Chèvreröra:
Mosa ihop ingredienserna och smaka av med salt och peppar.
Servera en klick till pytten.
Pepparrotstopping:
Blanda crème fraiche med pepparrot, smaka av med salt och socker. Servera en klick till pytten.