Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
-
-
Ekologiska Hamburgare
En smakrik upplevelse och en favorit för många. Våra hamburgare är av svenskt kött, har en god smak! Dessutom är de ekologiska, vilket innebär att de framställts med höga krav på djuromsorg och...
-
Hamburgare 130g
En riktig favorit i en tjockare tappning tillagad på svenskt nötkött som passar till såväl vardag som till helg. Våra smakrika hamburgare är enkla och går fort att tillaga. Alla våra produkter...
-
Hamburgare 90g
En riktig favorit tillagad på svenskt nötkött som passar till såväl vardag som till helg. Våra smakrika hamburgare är enkla och går fort att tillaga. Alla våra produkter innehåller enbart kött från...
-
Hamburgare
-
Bli en höjdare på hamburgare
-
Vårt ekologiska sortiment
-
Köttguiden - Kunskap & inspiration om svenskt kött
-
Hållbarhet
-
Nötbringa | Allt om styckdetaljer av nöt | Köttguiden
Bringan är nötdjurets bröstmuskler och har ett högt bindvävsinnehåll och en hög fetthalt. Bringan är mycket smakrik och äts oftast rimmad men passar också utmärkt i en gryta eller som en stek.
-
Frysta rätter
-
Grillguiden
-
Nötlägg | Allt om styckdetaljer av nöt & ko | Köttguiden
Lägg är nötkreaturets ben och man skiljer på fram- och baklägg. Framlägget säljs både färskt och rimmat medan baklägget oftast används i färs- och charkproduktion. Men kan även användas till annat.
-
Högrev | Allt om styckdetaljer av nöt & ko | Köttguiden
Grytornas okrönte konung. Köttet som gör en mustig boeuf bourguignon eller en het chili con carne värdig sitt namn. Vi pratar alltså riktigt mustiga, hemlagade grytor – gjorda från grunden.
-
Färs
-
Styckmästarens utvalda nötkött