Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Tack för ditt meddelande, vi återkommer så snart som möjligt och senast inom en vecka. Under storhelger kan det dröja ytterligare någon dag. Ibland sorteras våra svar in i mottagarens skräp- eller spammappar så håll extra utskick i din mejl efter svar de närmaste dagarna.
Det går även bra att ringa oss på telefon 020-59 59 77. Ordinarie telefontider är vardagar 9–12 men avvikelser kan förekomma.