Varma korvar med solgult mos

Varma korvar med solgult mos

Koka För 4 personer
Ingredienser
  • 400 g Scan Varmkorv
  • 1 Gul paprika
  • 800 g Potatis
  • 2 msk Smör
  • 1 msk Gurkmeja eller curry
  • 1 burk Majs, ca 150 g
  • 2 dl Mjölk
Gör så här Servera med stavar av paprika och morot.

1. Skala potatisen och skär i bitar. Koka dem mjuka i saltat vatten.

2. Skär den gula paprikan i pyttesmå tärningar.

3. Smält smöret i en kastrull med gurkmeja, majs och paprika. Häll i mjölken och låt det bli varmt.

4. Vispa den kokta potatisen med en elvisp. Häll i den gula röran och blanda. Smaka av med salt och peppar.

5. Sjud korven i saltat vatten i en egen schysst kastrull i 5 minuter.

6. Ät korven med det gula moset och skin som en sol!