Scan

KOLBASZ

Kolbaz är en kryddstark varmrökt korv som är smaksatt med cayennepeppar, vitlök och mild paprika. Den har ganska mycket hetta i smaken. Perfekt på grillen på sommaren eller i stekpannan till hösten. Våra korvar innehåller bara svenskt kött från våra gårdar. Denna korv är fri från gluten, laktos, ägg-, soja-, mjölk- och ärtprotein

  • Svenska flaggan
  • Kött från Sverige
  • Särnär fri från ägg
  • Särnär fri från gluten
  • Särnär fri från laktos
  • Särnär fri från ärtprotein
  • Särnär fri från mjölk
  • Särnär fri från soja

Innehåll

INGREDIENSER: Svenskt gris- och nötkött (73%), vatten, potatismjöl, salt, druvsocker, fett från gris, kryddor, paprika, cayennepeppar, lök, vitlök, stabiliseringsmedel E450, antioxidationsmedel E331,E300, jästextrakt, arom, konserveringsmedel E250, rökarom. Fetthalt: 23%

Näringsvärde per 100g

  • Energi 1 150 kJ / 270 kcal
  • Fett 23 g
  • Varav mättat fett 9 g
  • Kolhydrater 5 g
  • Varav sockerarter 0,5 g
  • Protein 12 g
  • Salt 1,8 g

Allergener

  • Gluten Nej
  • Laktos Nej
  • Mjölk Nej
  • Soja Nej
  • Ägg Nej
  • Ärtprotein Nej
  • Senap Nej

Teknisk data

Artnr: 602766

Vikt: 300 g

GTIN: 7300206295006

Produktdata

Svensk köttråvara

Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +8°C

Tillagning

Skär små snitt i korven. Stek i stekpanna i lite matfett på medelvärme ca 12 min. Vänd korven under stekningen. Skär små snitt i korven. Värm i mikro 700W ca 1½ min. Låt vila någon minut innan servering så värmen fördelar sig.