Ryggbiff med kappa
Scan

Ryggbiff med kappa

Omsorgsfullt har vi valt fina nötdjur som mörats i 3 omgångar, specialhängning och vakuummörning ger den fina köttkvaliteten. Kappan ger extra god smak.

  • Svenska flaggan

Innehåll

Ingredienser: Ryggbiff med kappa

Näringsvärde per 100g

  • Energi 700 kJ / 160 kcal
  • Fett 9,3 g
  • Varav mättat fett 4,4 g
  • Kolhydrater 0 g
  • Varav sockerarter 0 g
  • Protein 20 g
  • Salt 0,1 g

Allergener

  • Gluten Nej
  • Laktos Nej
  • Mjölk Nej
  • Soja Nej
  • Ägg Nej
  • Ärtprotein Nej
  • Senap Nej

Teknisk data

Artnr: 491318

Vikt: 200 g

GTIN: 7300201318007

Produktdata

Ursprungsland: Sverige

Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +4°C

Bra att veta

Biffen, biffraden eller biffstocken sitter längs med nötkreaturets ryggrad. Man delar in biffstocken i lång och kort där en lång biffstock också inkluderar rostbiffen. Om biffstocken sågas i skivor med filén blir det T-bensstek eller dubbelbiff. Sågas den med ben utan filé kallas det för klubbstek eller enkelbiff. Urbenad biffstock kallas ryggbiff eller utskuren biff och det är så den oftast säljs i butik.

Ryggbiff