Jägarfalu wrap

Jägarfalu wrap

För 4 personer
Ingredienser
  • 1 st, 550g Deli Jägarfalukorv, tunnskivade
  • 1 st Gul lök, tunnskivad
  • Olja att steka i
  • 1 msk Kebabkrydda
  • 100g Rödkål, tunnhyvlad & isad
  • 0,5 Citron, pressad
  • 0,5 dl Persilja, hackad
  • 0,5 Jalapeño, tunnskivad och isad
  • 1 Silver lök, tunnskivad och isad
  • 1 tsk Sumak
  • 4 st Pita/Liba bröd
  • 1 sats Chilisenap, se recept nedan

CHILISENAP

  • 1 dl Dijonsenap
  • 0,5 dl Grov skånsk senap
  • 0,5 dl Sriracha chilisås
  • 1 dl Majonnäs
  • 1 dl Grekisk Yoghurt
  • 2-3 msk Äppelcidervinäger
  • Salt och Svartpeppar
Gör så här Hetta upp en panna med matfett och stek löken mjuk. Lägg sen i jägarfalukorvsskivorna, krydda med kebabkrydda och salt, stek på lite högre värme så korven blir lite krispig.

Blanda under tiden ihop avrunnen rödkål, citron och persilja i en bunke och avrunnen jalapeños, silverlök och sumak i en annan.

Chilisenap:
Rör ihop alla ingredienser och smaka av med salt, peppar och ev. mer vinäger.

Värm bröd och lägg först på kålblandning i brödet, ringla sen på chilisenap, toppa med korv och sen lökblandning. Rulla ihop till fast rulle med smörpapper eller folie runt när du ska äta, samt mer chilisenap på sidan vid behov.