Pepparglazerad ryggbiff

Pepparglazerad ryggbiff

Grilla För 4 personer
Ingredienser
  • 4 skivor Scan ryggbiff ca 600 g
  • 1 tsk chilisalt

Pepparglaze

  • ½ dl soja
  • 1 tsk vitvinsvinäger
  • 2 msk sweet chilisås
  • 3 msk farinsocker
  • 1 krm svartpeppar

Bakade persikor

  • 2 persikor i klyftor
  • 1 rödlök i klyftor
  • 1 msk färsk dragon hackad
Gör så här Blanda ingredienser till glazen i en kastrull. Sjud på svag värme tills konsistensen är simmig. Smöra fyra folieark och lägg på persikor, lök och dragon. Lägg på en liten klick smör, salta och peppra. Grilla köttet på medelvärme, ca 3 minuter på varje sida. Pensla på glazen mot slutet av grillningen. Strö över chilisalt. Grilla persikopaketen på grillen i ca 5 minuter. Servera köttet med bakade persikor och potatis. Melonsallad passar bra till.