Facebook Scan Gatukök

Scan Gatukök - Det Lokala Valet

Välkommen till ditt lokala gatukök

Vi på Scan är en närvarande och vital del av hela Sverige, såväl stad som landsbygd.
Att vara typiskt svensk kan vara många olika saker. Men vår definition är att vara: nyfiken, nytänkande, samtida och ständigt under utveckling.

Även om Sverige är vår främsta källa till inspiration så värnar vi om det lokala, variationen och entreprenörsanda. Därför vill vi att våra Scan Gatukök behåller sina namn och stolt visar sitt ursprung. Vår grund ligger i klassiker som ”en kokt med bröd” men vill främja lokala favoriter som halv special och tunnbrödsrulle med räksallad.

Så oavsett foppatoffla eller kostym, rikssvenska eller dialekt är du alltid välkommen till ett av våra kök när du är sugen på något som vi inte tänker beskriva krångligare än, riktigt gott!

Äger du ett gatukök och vill veta mer om konceptet? Kontakta oss >

Våra gatukök

Barks i Växjö

Barks korvkiosk i Växjö är ett gatukök i tredje generationen. Bark är kända för sin goda service och försäljning bara genom luckan.

Välkomna hälsar Kent med personal!


Mona Lisas i Uddevalla

Mona-Lisas är ett familjeföretag i tredje generationen och startades 1969 av Mona-Lisas far, Hugo Sandefalk. 1975 tog Mona-Lisa och hennes man Göte över. Från och med 2011 sköts företaget av Stefan & Camilla, med Mona-Lisa som mentor och stöttepelare i bakgrunden. Scan har funnits med på gatukökssidan sedan starten och vår målsättning är att ge våra kunder de mest prisvärda alternativen på allt inom mat.

Välkomna hälsar Stefan och Camilla med personal!


Mårtens kök i Simrishamn

Koppla av och njut på någon av våra 40 sittplatser. Hos oss kan du äta allt från hamburgare, nachos, pajer och sallader till husmanskost som är ”himmagjord”. Varför inte avsluta med en glass från vårt stora glassortiment?

Välkomna hälsar Lasse med personal!

Mariedalsgrillen i Malmö

År 1998 grundades Mariedalsgrillen (Snabbt & Gott) med huvudmål att enbart servera färska råvaror och svenskt kött. Renlighet, hög standard och bra service är något vi strävar efter! Februari 2010 byggde vi om och öppnade upp portarna till det som i dag är ett av Sveriges mest moderna gatukök.

Välkomna hälsar Ako med personal!

Grilleken i Hjärnarp

Grilleken i Hjärnarp är det lokala gatuköket som varit Bjärebornas givna grill i mer än 30 år. Vi är ett traditionellt gatukök med vissa hemlagade rätter men givetvis serverar vi korv med mos eller en riktigt god hamburgare!

Välkomna hälsar Anette och Yvonne med personal!

Järnvägsgrillen i Luleå

Järnvägsgrillen i Luleå med samma ägare i 24 år är kända för sina goda hamburgare och generösa portioner. Vi serverar all typ av snabbmat men även en del husmanskost och på sommaren kan man njuta av en mjukglass till efterrätt.

Välkomna hälsar Per-Ivan med personal!

Odensvi Kiosk & Grill i Västerås

På Odensvigatan 1 i Västerås finns nu det senaste nyförvärvet i vår kedja Scan Gatukök. Här möts du av en trevlig atmosfär och glad personal.

 Välkomna hälsar Maria och Micke med personal

Föregående Nästa

Hitta våra gatukök

Visa Scans Gatukök på en större karta

Besök vår webbshop för Scan gatukök > 

Här hittar du säljkontakter för dig som driver gatukök >

Ett urval av våra menyer

Upp