Alltid svenskt kött

Vi tror på bra mat från svenska gårdar. Scan har i generationer varit Sveriges kött- och charkuterimästare och det är en tradition som vi är stolta över att föra vidare.

 

Bli en köttmästare!

I vår köttguide har vi samlat några av våra produkter tillsammans med en stor portion av vår köttkunskap. Här finns också styckningsscheman som kan vara bra att ha, information och inspiration om olika styckdetaljer och en hel del smarta tips.

Läs mer i köttguiden >

En god nyhet! Vår svenska färs i smart rullpack

Nu lanserar vi vår svenska färs i en ny smart förpackning som är mer lätthanterlig, bättre för miljön och ger längre hållbarhet.

Läs mer om våra nya färser i rullpack.

5 färgstarka höstrecept

Vi älskar höstens smaker och färger! Njut av rotfrukter, lingon och äpplen.

Här är fem smakrika och snabblagade vardagsrecept.

Bänatorp Gård – en av Scans samarbetsgårdar

På gården Bänatorp, beläget i mittersta Västergötland ca en timme från Göteborg, bor familjen Gustafsson. Här vandrar 370 köttrasdjur i alla dess storlekar under sommaren på ett 150 hektar stort naturbete som även innefattar två naturreservat. 

Läs mer om våra samarbetsgårdar.

 
 
Recept

Köttbullar - "Klassikernas Klassiker"

Hemgjorda köttbullar slår det mesta. Servera med vitpeppargräddsås, rårörda lingon samt mandelpotatispuré smaksatt med västerbottenost och pressgurka.

Lammspett med grönsaksragu

De här saftiga lammspetten kan grillas, stekas eller bakas i ugnen. Servera med lime- och myntayoghurt samt Libabröd.

 
Mer inspiration

Följ oss på Facebook och Instagram!

Vill du ha mer svenskt kött i ditt sociala medier-flöde? Följ oss och ta del av inspirerande recept, köttkunskap, produktnyheter och bilder från våra samarbetsgårdar. Alltid 100 % svenskt kött, såklart.

Vi finns på Facebook och Instagram, hoppas vi ses där!

Upp