Korvish och Järpish är fullproppade med svenskt kött och svenska grönsaker som ärtor, bönor och rotfrukter. Det finns massor av goda rätter du kan laga med dem, både till vardag och fest. Det är så smart och så gott.

 

Från köksmaskinen hemma i Linköping till färdig produkt

Hur kom egentligen Korvish till? Någon gång i januari förra året ställde sig Gunilla i sitt kök i Linköping och började blanda korv med grönsaker. Resultatet blev en korv som innehåller hälften kött och hälften grönsaker.

Läs mer >

Gårdsmiddag

Anmäl dig till Gårdsmiddag 2017

Sommaren 2016 arrangerade vi vår allra första Gårdsmiddag i samarbete med gården Skattmansö och restaurang AG. Gårdsmiddag är en unik upplevelse där vi tillsammans tar middagen tillbaka till ursprunget. Nu siktar vi på att komma tillbaka igen 2017 så missa inte att anmäla dig redan nu. 

Läs mer om Gårdsmiddag och anmäl intresse här.

Recept

Järpish Lime & Chili på koreanska

Det koreanska köket blandar hett, sött och syrligt på ett sätt som vi svenskar älskar. Här är ett recept med hetta!

Se recept >

Korvish Örter på italienska

Gnocchi betyder knöl på italienska och mycket riktigt är det pasta med potatis. Här är en örtdoftande rätt med rötterna i norra Italien, fast med svenskt kött och svenska grönsaker.

Se recept >

Korvish Örter i pita

Korv med bröd. Javisst, men ändå inte riktigt. En spännande rätt som bjuder på milda och heta smaker i ljuvlig blandning.

Se recept >

Öppen wrap med Järpish Rotfrukt

Här har vi hämtat smakinspirationer från östra delarna av medelhavet. Det blir inte bara gott utan också väldigt snyggt på tallriken.

Se recept >

PRODUKTER