Aktuellt

Välkommen, här hittar du aktuella kampanjer och temasidor. 

Grillguiden

I denna grillguide delar vi med om oss våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar.

Här kan du också ta del av årets stora grilltrender och Scans nya grillprodukter. Allt för att hjälpa dig komma fram till vad du ska grilla idag. 

Korven – den nya grillklassikern 

Finns det något som kan mäta sig med en enkel korv grillad över öppen eld? Men en grillad korv kan också vara en smakrik höjdpunkt på en middag vid grillen. Eller en lunch, ett tilltugg, i en sallad. Och det finns många olika korvar att grilla!

Här hittar du fler korvar för grillen.

Rökning – en het trend

Att röka kött på grillen är inte svårt. Tvärtom, det öppnar upp en helt ny värld av smaker och kombinationer med olika varianter av rimning, förkokning, marinad och tillbehör. För att inte tala om glaze. Och följer du de enkla grunderna blir det alltid gott.

Läs mer om hur du lyckas med rökningen här.

Korvish och Järpish

Korvish och Järpish är fullproppade med svenskt kött och svenska grönsaker som ärtor, bönor och rotfrukter. Det finns massor av goda rätter du kan laga med dem, både till vardag och fest. Det är så smart och så gott.

Korvish och Järpish >

Grisen alla talar om...

Svensk Rapsgris® har snabbt fått många vänner såväl bland proffskockar som hemmakockar. Hemligheten bakom den goda smaken är att våra grisar får svensk rapsolja i sitt foder. Köttet får tack vare det en högre andel naturligt nyttiga fetter, som Omega 3.

Resultatet har blivit ett fläskkött som är både saftigare, godare och smakrikare än någonsin tidigare.

Till svensk Rapsgris >

Smaken av Sverige

Det som är viktigt för dig, är viktigt för oss. Därför är alla våra produkter gjorda på kött från djur som är födda, uppfödda, slaktade och styckade i Sverige. Det är ett löfte. Men Scan är mer än så. Vi är svensk kvalitet i smak, hantverk och djuromsorg. Vi är oerhört stolta över vårt hantverk och vår kontroll över hela kedjan - från gården till bordet. Det är ingen hemlighet att det krävs stor omsorg och kunskap för att ta fram våra produkter. Scans resa började för mer än 100 år sedan. Ända sedan dess har vi varit Smaken av Sverige. Det ska vi fortsätta vara även i framtiden.

Smaken av Sverige >

Våra produkter - från grunden

Vi på Scan är stolta över att vi gör våra produkter från grunden. Vi äger hela kedjan från jord till bord eftersom vi själva köper in djuren från svenska bönder. Vi slaktar och styckar djuren och förädlar sedan köttet till charkprodukter av högsta kvalitet. 

Läs mer >

En godare vardag

Med en klassiker så som falukorv, bacon eller pannbiff kan du lätt sätta färg på januarivardagen. Det är bara att lägga till en smula fantasi, eller inspireras av våra recept.

En godare vardag

Upp