Smaka_Korvmakarna-White-png.png

Smaka på Korvmakarna

I mer än hundra år har vi arbetat med att göra riktigt bra korv. Vi har skapat en mängd goda kryddiga korvar, färskkorvar och grillkorvar. Många hängivna korvmakare har fört kunskaperna vidare och idag är det just den samlade erfarenheten som gör våra korvar så goda.

Välkommen att smaka på Korvmakarna!

scan smoke korvmakarna

SMAKA PÅ MAXAT

Våra korvmakare har tillsammans med vår smakexpert Gunilla Böök tagit fram två goda kryddkorvar och färskkorvar som passar både till grillen, pastan eller korvgrytan. Prova vår nya heta färskkorv Chorizo med vitlök och chili eller kryddkorven Salsicca där rosmarin och fänkål gifter ihop sig i en smakexplosion. Vi har över hundra års erfarenhet av att ta fram god korvsmaker och med Scans korvar kan vi lova en maxad smakupplevelse.

Möt vår smakexpert

Gunilla som är uppvuxen på landet i en familj där det alltid lagades mycket god och välsmakande mat. Intresset för mat som smakade fantastiskt gott och var näringsmässigt genomtänkt väcktes tidigt.

“Jag älskar blandningen med det kreativa tänkandet, praktiska korvmakeriet, administrativa dokumentationen, kontakterna inom och utom företaget och inte minst att få provsmaka så många fina produkter.”

Min favoritsmak av de nyheter vi lanserar nu är kryddkorven Salsiccia med smak av fänkål och rosmarin. Den har en perfekt hetta och smaker som gifter sig så otroligt bra."

scan smoke korvmakarna
SCAN Gunilla book
Våra produkter

Kryddiga korvar i nya smaker

Vi på korvmakarna har tagit fram ett par underbart goda korvar med nya spännande smaksättningar. 
Varför inte prova Gunillas egna favorit, kryddkorven Salsiccia med smak av fänkål och rosmarin.