Tagliatelle med salsicciafärs, tomat, basilika och parmesan

Tagliatelle med salsicciafärs, tomat, basilika och parmesan

För 4 personer
Ingredienser
  • 500 g tagliatelle
  • 2 st gula lökar
  • 1 dl olivolja
  • 1 påse Scan Salsicciafärs
  • 2 burkar krossade tomater
  • 50 g parmesanost
  • 1 kruka färsk basilika
  • Salt och nymalen svartpeppar
Gör så här 1. Koka upp pastavattnet och salta.

2. Finhacka den gula löken, fräs på hög värme i olivoljan, tillsätt färsen och fräs ca 5 minuter under omrörning, tillsätt de krossade tomaterna. Smaka av med salt och svartpeppar.

3. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen, häll av i durkslag och häll upp i vald serveringsskål.

4. Häll på såsen och blanda runt. Riv över generöst med parmesan och avrunda med några buketter basilika.