Nya produkter

Rullpack

 

 

VÅR SVENSKA FÄRS I NY SMART FÖRPACKNING

Nu lanserar vi vår svenska färs i en ny smart förpackning som är mer lätthanterlig, bättre för miljön och ger längre hållbarhet.

Vi passar även på att utöka vårt sortiment med flera nya färser, bland annat en gårdsspecifik färs av Svensk Rapsgris och ekologisk nöt- och blandfärs.

RULLPACK

3 ANLEDNINGAR ATT VÄLJA RULLPACK

SMIDIG ATT HANTERA

Rullpack är lättare att stoppa i kassen och smidigare att förvara i kyl och frys hemma. Förpackningen ger dessutom väsentligt mindre restavfall. Smarta doseringsstreck på förpackningen underlättar t ex för att skiva hamburgare i önskad vikt.

ÖKAD HÅLLBARHET

Eftersom färsen vakuumförpackas håller den sig fräsch i hela 16 dagar, jämfört med normalt 9 dagar i tråg.

MILJÖSMART FÖRPACKNING

Rullpack har 39% lägre klimatpåverkan jämfört med färs packad i tråg. Läs mer här.

OLIKA FÄRSER FÖR OLIKA SMAKER

Färs är en stor vardagsfavorit som går att variera på många olika sätt – också med olika typer av färser. Vi lanserar därför flera färsnyheter i vårt sortiment, utöver att de alla är i ny förpackning.

Vår blandfärs har en lite högre fetthalt och passar bra till exempelvis köttbullar och biffar.

Nötfärs är ett magrare alternativ och högrevsfärs från vårt Omsorgsfullt utvalt-sortiment är en riktigt smakrik och högklassig färs, som passar utmärkt att göra hamburgare av.

Vår fläskfärs passar utmärkt till rätter där man vill åt god bindning och en mustig smak, exempelvis kåldolmar.

Nyheter i sortimentet är våra ekologiska nöt- och blandfärser, och vår nya gårdsfärs av rapsgris, där du kan se vilken specifik gård köttet kommer ifrån.

 

 

Chiliburger 4

BLANDFÄRS 20% 500g

Med vår fina färs av svenskt nöt- och griskött får du ett mustigt och smakrikt resultat tack vare den djupa smaken av nöt och saftigheten från det...

NÖTFÄRS EKO 12% 400g

Med ekologiskt nötkött av hög kvalitet från svenska gårdar som råvara har vi malt en riktigt god nötfärs. Vår nötfärs i rullpack passar utmärkt til...