Nya produkter

VÅR SVENSKA FÄRS I NY SMART FÖRPACKNING

 

 

Nu lanserar vi vår svenska färs i en ny smart förpackning som är mer lätthanterlig, bättre för miljön och ger längre hållbarhet. Vi passar även på att utöka vårt sortiment med flera nya färser, bland annat en gårdsspecifik färs av Svensk Rapsgris och ekologisk nöt- och blandfärs.

RULLPACK

3 ANLEDNINGAR ATT VÄLJA VÅR SMARTA FÖRPACKNING

SMIDIG ATT HANTERA

Den är lättare att stoppa i kassen och smidigare att förvara i kyl och frys hemma. Förpackningen ger dessutom väsentligt mindre restavfall. Smarta doseringsstreck på förpackningen underlättar t ex för att skiva hamburgare i önskad vikt.

ÖKAD HÅLLBARHET

Eftersom färsen vakuumförpackas håller den sig fräsch i hela 16 dagar, jämfört med normalt 9 dagar i tråg.

MILJÖSMART FÖRPACKNING

39% lägre klimatpåverkan jämfört med färs packad i tråg. Läs mer här.

rullpack video

OLIKA FÄRSER FÖR OLIKA SMAKER

Färs är en stor vardagsfavorit som går att variera på många olika sätt – också med olika typer av färser. Vi lanserar därför flera färsnyheter i vårt sortiment, utöver att de alla är i ny förpackning.

Vår blandfärs har en lite högre fetthalt och passar bra till exempelvis köttbullar och biffar.

Nötfärs är ett magrare alternativ och högrevsfärs från vårt Omsorgsfullt utvalt-sortiment är en riktigt smakrik och högklassig färs, som passar utmärkt att göra hamburgare av.

Vår fläskfärs passar utmärkt till rätter där man vill åt god bindning och en mustig smak, exempelvis kåldolmar.

Nyheter i sortimentet är våra ekologiska nöt- och blandfärser, och vår nya gårdsfärs av rapsgris, där du kan se vilken specifik gård köttet kommer ifrån.

 

 

Chiliburger 4