Kamben Okazu
Scan

Kamben Okazu

Scan Kamben Okazu är en grillartikel som är enkel att lyckas med. För att få perfekt mörhet har vi på Scan kryddat och förkokat kambenen. Allt som behövs är en härlig grillyta eller uppvärmning. Kamben passar som plockmat, som en smårätt. Därför heter våra kamben Okazu vilket betyder just smårätter/tillbehör på japanska. Kryddan har en härlig ton av ingefära och vitlök samt sötma från farinsocker.

  • Svenska flaggan
  • Kött från Sverige

Innehåll

Ingredienser: Svenskt kamben av gris (96%), salt, krydda inspirerad av teriyaki (farinsocker, jästextrakt, färgämne (sockerkulör), vitlök, ingefära, arom), vinägerextrakt.

Näringsvärde per 100g

  • Energi 820 kJ / 200 kcal
  • Fett 13 g
  • Varav mättat fett 5,7 g
  • Kolhydrater 2 g
  • Varav sockerarter 1,5 g
  • Protein 18 g
  • Salt 1,4 g

Allergener

  • Gluten Nej
  • Mjölk Nej
  • Soja Nej
  • Ägg Nej
  • Lupin Nej
  • Senap Nej
  • Sesamfrön Nej
  • Selleri Nej
  • Fisk Nej

Teknisk data

Artnr: 722194

Vikt: 500 g

GTIN: 2320219400001

Produktdata

Fött, uppfött, slaktat och styckat i Sverige

Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +4°C

Tillagning

Grilla: lägg hela kambenet på indirekt värme, ca 15 min, för att genomvärma. Ugn: sätt temp till 225 grader och värm i 8-15 min.