Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram... Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén? Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning? I alla kök över hela världen spelar korven en viktig roll. Därför finns det en så stor variation, så många varianter och smaker. Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Korvguiden
Innehåll
INGREDIENSER: Till 100 g skinka har det använts 110 g skinkråvara. Svensk skinka, salt, druvsocker, socker, SENAP,gurkmeja,Protein av gris,Potatisstärkelse antioxidationsmedel E301,konserveringsmedel E250.
Näringsvärde per 100g
- Energi 750 kJ / 180 kcal
- Fett 8,9 g
- Varav mättat fett 3,6 g
- Kolhydrater 1,6 g
- Varav sockerarter 1 g
- Protein 23 g
- Salt 3,4 g
Allergener
- Gluten Nej
- Mjölk Nej
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Ja
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Teknisk data
Artnr: 680288
Vikt: 1 250 g
GTIN: 2320029000002
Produktdata
Ursprungsland: Sverige
Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +8°C
Tillagning
Klar att servera.