Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram. Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén? Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning? I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden


Källarrökt Baconsida av Rapsgris
Art nr: 676587
En traditionellt varmrökt fläsksida med kraftig röksmak, tillverkad av Svensk Rapsgris från Russelbacka gård. Utmärkt som smaksättare i grytor eller varför inte istället för bacon på hamburgaren.
Innehåll
Ingredienser: Svensk sida av rapsgris*, salt, strösocker, antioxidationsmedel E301, konserveringsmedel E250. *Ursprung: Sverige Till 1000 gr färdigvara har använts 1320 gr sida.
Näringsvärde per 100g
- Fett 30 g
- Varav mättat fett 9 g
- Kolhydrater 0,7 g
- Varav sockerarter 0,7 g
- Protein 22 g
- Salt 2,8 g
Allergener
- Gluten Nej
- Mjölk Nej
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Produktfakta
Artnr: 676587
Vikt: 2 000 g
GTIN: 2320659500002
Ursprungsland: Sverige
Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +8°C