Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram. Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén? Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning? I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden


Enrisrökt Skinka
Art nr: 670487
Svensk Rapsgris har blivit en favorit bland både proffskockar och hemmakockar. På ett antal utvalda svenska gårdar har vi på Scan tillsammans med bönderna valt att ge våra grisar svensk rapsolja i deras foder. Resultatet har blivit ett fläskkött som är både saftigare, godare och smakrikare än någonsin tidigare. Vår källarrökta Rapsgrisskinka varmröks på traditionellt vis, över glödande bädd av bokved och enris.
Innehåll
INGREDIENSER: Skinka 95% (helmuskel) av svensk rapsgris, salt, glukossirap, stabiliseringsmedel E451, druvsocker, antioxidationsmedel E301, konserveringsmedel E250. Ursprung: Sverige.
Näringsvärde per 100g
- Energi 500 kJ / 120 kcal
- Fett 3 g
- Varav mättat fett 0,6 g
- Kolhydrater 1 g
- Varav sockerarter 0,6 g
- Protein 20 g
- Salt 3,1 g
Allergener
- Gluten Nej
- Mjölk Nej
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Produktfakta
Artnr: 670487
Vikt: 3 000 g
GTIN: 2320048700006
Svensk köttråvara
Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +8°C