Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram... Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén? Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning? I alla kök över hela världen spelar korven en viktig roll. Därför finns det en så stor variation, så många varianter och smaker. Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Korvguiden
Innehåll
Ingredienser: Svensk pluma av gris (90%), vatten, salt, lök, socker, kryddor (tomat, ingefära, vitlök, svartpeppar, cayennepeppar), jästextrakt, vitvinsvinäger, naturlig arom, kryddextrakt, glukossirap, antioxidationsmedel E325; E331, konserveringsmedel E262.
Näringsvärde per 100g
- Energi 1 180 kJ / 290 kcal
- Fett 24 g
- Varav mättat fett 7,3 g
- Kolhydrater 2 g
- Varav sockerarter 1 g
- Protein 15 g
- Salt 1,3 g
Allergener
- Gluten Nej
- Mjölk Nej
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Teknisk data
Artnr: 665266
Vikt: 600 g
GTIN: 2320526600002
Produktdata
Fött, uppfött, slaktat och styckat i Sverige
Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +4°C
Tillagning
Grilla över grå glöd eller medelvärme på gasolgrill. Börja med att ge detaljen en fin gyllene yta över högre värme. Lägg sedan åt sidan och låt gå på mer indirekt värme. Innertemperaturen ska upp i 72 grader. Låt vila i minst 5 min innan servering. Skär gärna i tunna skivor.