Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram. Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén? Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning? I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden


Nötspett 3 peppar
Art nr: 660456
Nötspett 3 Peppar Milt kryddat med svartpeppar, vitpeppar och grönpeppar. Svensk råvara av fransyska Mör med god nötsmak. Varje spett väget 95 g och lämpar sig väl för picnic eller grillfest. 4 spett/fpk.
Innehåll
INGREDIENSER: Svensk fransyska av nötkött (92%), vatten, salt, svartpeppar, vitpeppar, grönpeppar, antioxidationsmedel (E325; E331), glukossirap, konserveringsmedel E262.
Näringsvärde per 100g
- Energi 450 kJ / 110 kcal
- Fett 3,4 g
- Varav mättat fett 1,4 g
- Kolhydrater 1 g
- Varav sockerarter < 0,5 g
- Protein 19 g
- Salt 0,8 g
Allergener
- Gluten Nej
- Mjölk Nej
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Produktfakta
Artnr: 660456
Vikt: 380 g
GTIN: 7300200456007
Svensk köttråvara
Förvaring: FÖRVARING & HÅLLBARHET: FÖRVARAS VID HÖGST +4°C
Tillagning
Grilla på medelhög värme så att spetten får fin färg runt om, vänd ofta. Tillagning tar ca 8min. Spetten blir bäst well done eller medium, ej rare.