Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram. Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén? Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning? I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Innehåll
INGREDIENSER: Svenskt gris- och nötkött (61%), vatten, fett från gris, potatismjöl, salt, kryddor, kryddextrakt (bl.a. cayennepeppar, muskot) blodprotein från nöt och gris, antioxidationsmedel E326:E300, stabiliseringsmedel E450, konserveringsmedel E261:E250, rökarom. Fetthalt: 23%.
Näringsvärde per 100g
- Energi 1 100 kJ / 270 kcal
- Fett 23 g
- Varav mättat fett 9 g
- Kolhydrater 4 g
- Varav sockerarter 0 g
- Protein 10 g
- Salt 2 g
Allergener
- Gluten Nej
- Mjölk Nej
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Teknisk data
Artnr: 611557
Vikt: 600 g
GTIN: 7300207700004
Produktdata
Ursprung: Sverige
Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +8°C
Tillagning
TILLAGNINGSANVISNING: Stek i stekpanna i lite matfett på medelvärme ca 5 min. Skaka pannan då och då. Fler tillagningssätt hittar du på www.scan.se.