I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén? Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning? I alla kök över hela världen spelar korven en viktig roll. Därför finns det en så stor variation, så många varianter och smaker. Grillguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Korvguiden
Innehåll
Ingredienser: Rostbiff av nötkött
Näringsvärde per 100g
- Energi 560 kJ / 134 kcal
- Fett 4 g
- Varav mättat fett 2 g
- Kolhydrater 0 g
- Varav sockerarter 0 g
- Protein 23 g
- Salt 0 g
Allergener
- Gluten Nej
- Mjölk Nej
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Teknisk data
Artnr: 494258
Vikt: 400 g
GTIN: 2320425800008
Produktdata
Ursprungsland: Sverige
Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +4°C
Tillagning
Stek i olja på hög värme cirka 3 minuter på varje sida, sänk värmen och tillsätt lite smör för smaken skull tills önskad stekgrad uppnås.