Styckmästarens Grillsteak
Scan

Styckmästarens Grillsteak

Art nr: 490130

Scan Styckmästarens Utvalda grillsteak är för dig som gillar att grilla nötkött. En stor skiva av bakdelskött, fransyska, som fått möra i 18 dagar innan packning, ger en härlig matupplevelse. Vår styckmästare Bennys egen favorit.

  • Kött från Sverige

Innehåll

Ingredienser: skivad Fransyska av svenskt nötkött

Näringsvärde per 100g

  • Energi 483 kJ / 116 kcal
  • Fett 3,5 g
  • Varav mättat fett 1,5 g
  • Kolhydrater 0 g
  • Varav sockerarter 0 g
  • Protein 21 g
  • Salt 0,17 g

Allergener

  • Gluten Nej
  • Mjölk Nej
  • Soja Nej
  • Ägg Nej
  • Lupin Nej
  • Senap Nej
  • Sesamfrön Nej
  • Selleri Nej
  • Fisk Nej

Produktfakta

Artnr: 490130

Vikt: 350 g

GTIN: 2320060000009

Fött, uppfött, slaktat och styckat i Sverige

Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +4°C

Köp nu

COOP

Tillagning

Torka av köttet och krydda med det du gillar bäst, salt och peppar räcker långt. Lägg Grillsteaken på grillgallret direkt över glöd. Vänd för att få fin yta på båda sidorna. Lägg sedan på indirekt värme och låt gå klar. Följ temperaturguiden på förpackning eller läs mer på scan.se

Bra att veta

Fransyskan är en stor, rund detalj från nötdjurets rygg- och magparti. Fransyskan består av fyra olika muskler och kan styckas ner anatomiskt eller delas rakt av till mindre stekar. I butik hittar du sällan hel fransyska eftersom det är en ganska stor detalj. Oftast är den då delad i mindre bitar.

Fransyska