Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram... Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén? Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning? I alla kök över hela världen spelar korven en viktig roll. Därför finns det en så stor variation, så många varianter och smaker. Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Korvguiden
Innehåll
INGREDIENSER: Svenskt griskött (74%), vatten, STRÖBRÖD (med VETEMJÖL), VETEMJÖL, salt, MJÖLKPROTEIN, kryddor (ingefära, koriander, paprika, peppar, gurkmeja) druvsocker, lök, pepparrot, socker, kryddextrakt rosmarin, örtkrydda libbsticka, antioxidationsmedel E301, E330.
Näringsvärde per 100g
- Energi 1 050 kJ / 250 kcal
- Fett 18 g
- Varav mättat fett 7 g
- Kolhydrater 9 g
- Varav sockerarter < 0,5 g
- Protein 14 g
- Salt 1,4 g
Allergener
- Gluten Ja
- Mjölk Ja
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Teknisk data
Artnr: 298957
Vikt: 800 g
GTIN: 7300298957004
Produktdata
Ursprungsland: Sverige
Förvaring: FÖRVARING & HÅLLBARHET: FRYSVARA: Ska förvaras vid -18°C eller kallare.
Tillagning
TILLAGNINGSANVISNING: Lägg lite matfett i en kall stekpanna och sätt plattan på medelvärme. Lägg i schnitzeln när matfettet är gyllenbrunt och har slutat bubbla. Stek schnitzeln i 1 min. innan den vänds. Stek sammanlagt 4 min. per sida.