Korv med korv - dubbelt så bra

Korv med korv - dubbelt så bra

KokaSteka
Ingredienser
  • 10st Korvar
  • 10st Korvbröd

Korv

  • 200g Sobrasado
  • 200g Vitt bröd

Lök

  • 4st Röda steklökar
  • ½dl Ättika
  • 1dl Socker
  • 1½dl Vatten
Gör så här Varmkorv:
Värm korven i saltat vatten.

Korv:
Stek sobrasadon krispig i stekpanna, häll av i sil (Spara fettet)
Smula ner brödet och stek det i lite av fettet från sobrasadon.

Lök:
Skala lökarna. Koka upp socker ättika och vatten och lägg ner lökarna, låt koka i 3minuter.
När lökarna svalnat, skär i tunna båtar.

Servering:
Vid servering, blanad ihop bröd, lök och sobrasado och toppa din varmkorv.