Tacopaj med kebab

Tacopaj med kebab

För 25 personer
Ingredienser
  • 1.5 kg Scan Kebab
  • 1 kg hackad purjolök
  • 2 msk olivolja
  • 400 g majskorn
  • 1.5 dl tacokrydda
  • 2 dl vatten
  • 800 g mager stark ost (17%) riven
  • 4 st pajskal
  • 6 st skivade tomater
  • 3 ägg + 1 dl vatten som vispas
  • samman per paj (gör alltid en sats per paj)
  • Till servering: rucola guacamole och salsa
Gör så här Stek purjolöken och köttet gyllenbrunt i olja i en stekpanna. Tillsätt majs, tacokrydda och vatten. Låt koka in. Rör i osten. Fördela blandningen i pajskalen och lägg tomatskivorna ovanpå. Häll en sats av äggblandningen på varje paj. Gratinera i 175°C ca 20 min. Servera tacopajen med rucola, guacamole och salsa.