Korvtacos

För 25 personer
Ingredienser
  • 2.5 kg Scan falukorv tärnad
  • 450 g gul lök hackad
  • 8 st vitlöksklyftor fint hackade
  • 375 g majskorn
  • 5 dl köttbuljong
  • 1.5 dl tacokryddmix
  • 25 st tacoskal alt. skålar

Serveras med

  • 500 g gurka färsk hackad
  • 250 g ost riven

Sås

  • 1.25 l cème fraiche paprika & chili
  • 2 st limefrukt rivet skal och saft
Gör så här Bryn korven i smör, tillsätt lök, vitlök och majskorn, stek under omrörning i ca 3 minuter. Strö över tacokryddmixen och häll på buljongen, låt det koka samman. Blanda limeskal och saft i crème fraichen. Fyll tacoskalen med sallad, gurka, korvröra, ost och avsluta med såsen. Korvröran passar perfekt som bakpotatis- eller pajfyllning.