SCAN KC LOGO SIMPLE WHITE.png

SKI IN - KORV OUT

Nu kan du äta våra fantastiska korvar, hamburgare, waffle dogs och vegetariskt i direkt anslutning till skidbacken i Åre, Sälen och Vemdalen.

Korv & Carve

Tillsammans med SkiStar kan vi nu erbjuda Korv & Carve – ett enkelt och säkert sätt att äta utomhus i skidbacken. Och utgångspunkten är korv – en av världens smartaste rätter som kan varieras i oändlighet.

Korv & Carve-menyn innehåller allt från klassiskt enkel korv med bröd som du kan ta med i liften, till street food-inspirerade och mättande korvrätter. Alla, från seniora foodies till tonåringar och barn i förskoleåldern, kan hitta en eller flera favoriter på menyn. Självklart finns det vegetariska alternativ också.

Här hittar du Korv & Carve i vinter:

Åre:

Rödkullen, Sadelexpressen, Björnen.

Sälen:

Tandådalen, Ullaplan, Lindvallen

Vemdalen:

Björnrike

waffle dog

Waffle dog

Korv + våffla = sant! Den bästa kombinationen sedan ketchup mötte senap och grädde mötte sylt.
Med inspiration från corndogs och siktet inställt på att utveckla och modernisera vårt skandinaviska sätt att äta korv med bröd på föddes idén till en Waffle Dog.

Prova den eller någon av våra andra goda korvar, hamburgare eller vegetariska alternativ som finns på menyn i våra Korv & Carve hubbar i vinter!

Beställ smidigt via appen!

Maten förbeställer du i mobilen. När den är klar plingar det till i telefonen och det är bara att hämta i närmaste korveria och njuta.
Inga köer och ingen trängsel, bara Ski in - Korv out, snabbt, säkert och prisvärt