1329 items found.
  • Hamburgerfärs 23%

    Hamburgerfärs 23%

    Med nötkött med högre fetthalt från våra svenska gårdar har vi malt en färs som lämpar sig extra bra för hamburgare. Den högre fetthalten gör att köttsmaken kommer fram mer och hamburgaren blir ext...

  • KÅLLAPP / FLANKSTEK
  • Kotlettrad

    Kotlettrad

    Kotletten från gris. Ja, egentligen är det inte krångligare än så. Det är ett mört, men lite magrare kött och kan därför lätt bli torrt om du steker det för hårt.

  • Fläskfilé

    Fläskfilé

    En svensk klassiker. Den möraste biten på grisen och fantastiskt mångsidig. Gryta, spett, helstekt eller varför inte utbankad till en snabb minutbiff. Fläskfilén är nog styckdetaljen vi aldrig komm...

  • Rostbiff

    Rostbiff

    Rostbiff från gris (eller skinkrostbiff) är ett mört kött och kan användas på samma sätt som benfri kotlett. Om du skivar den tunt passar den väldigt bra som alp-favoriten schnitzel!

  • Kalvkind

    Kalvkind

    Om du är sugen griskind men vill vara lite mer exklusiv – då är kalvkind rätt val. En rätt tillagad kalvkind blir supermör och saftig efter tillagning.

  • Lägg

    Lägg

    För dig som älskar riktigt vällagad husmanskost, välkommen hem. Fläsklägg är en grovtrådig och mycket smakrik detalj som kan tillagas på många olika sätt. 

  • Lammstek

    Lammstek

    Synonymt med en riktig söndagsmiddag med hela tjocka släkten. Lammsteken används oftast hel med eller utan ben men kan också styckas anatomiskt.

  • KALV-Entrecôte
  • Rulle

    Rulle

    ill skillnad från nötrullen är skinkrullen betydligt mörare och är därför ett prisvärt alternativ till ädlare fläskdetaljer. Tänk fläskfilé, fast ändå inte.

  • Revbensspjäll
  • Rulle

    Rulle

    Rullen är en detalj som har fin form men eftersom den innehåller mycket bindväv blir den även väldigt hård. Rullen sitter på lårets baksida, mellan innanlåret och ytterlåret.

  • Kotlettrad
  • Kalvhögrev

    Kalvhögrev

    Kalvhögrev, som också kallas också kalvrygg om den styckas med ben, sitter mellan entrecoten och halsen på kalven. En smakrik gryt- och raguklassiker, används oftast till dillkött eller kalops.

  • Rostbiff