Julguiden

Scan har varit en självklarhet på det svenska julbordet sedan 1899
– det är vi väldigt stolta över.
Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vi önskar en riktigt god och välsmakande jul!

Julguiden

GÖR JULEN ÄNNU GODARE MED DEN PERFEKTA JULSKINKAN

Julen närmar sig med stormsteg. Med den kommer också tankarna kring den perfekta julskinkan. Här hittar du de bästa knepen och recepten för att lyckas.

Läs mer
Julguiden

PLOCKMAT TILL JULMINGLET

En riktigt god jul handlar om glädje, njutning och allmänt mys. Det är en gemenskap som börjar långt innan julafton.

Läs mer
Julguiden

JULBORDETS GODA KLASSIKER

Fyll julbordet med allt det goda som hör julen till. Här kan du ta del av våra traditionella tips och recept, allt från hur du griljerar din skinka till hur du gör din egen julkorv.

Läs mer
Sortiment

VÅRA PRODUKTER

DELIKATESSKÖTTBULLAR

Våra smakrika delikatessköttbullar är lite mindre köttbullar som har en extra hög kötthalt och bjuder på en härligt god och fyllig smak. Och...

JULSKINKA FÄRDIGKOKT

Scan Rapsgris, mellanstor Julskinka, är gjord på en unik råvara. Våra Rapsgrisar har fått svensk raps i fodret vilket ger en förändrad fettsammansä...

REVBEN

Rapsgrisen® är en unik innovation från Scan. Köttet från Rapsgrisen® är märkbart saftigare, mörare och mer smakrikt än vanligt griskött; tack vare ...

DELI PRINSKORV

Populär korv i naturskinn med mycket smak och högt köttinnehåll. Blir snabbt och lätt färdig i stekpanna eller ugn. Våra korvar innehåller bara...

STYCKMÄSTARN BENNY VISAR HEMLIGHETEN BAKOM EN PERFEKT STYCKNING.
AVSNITT ETT

STYCKMÄSTARN BENNY VISAR HEMLIGHETEN BAKOM EN PERFEKT STYCKNING.

Lär dig stycka julskinkan enligt konstens alla regler. Vår styckmästare Benny Granqvist ger dig de allra bästa tipsen för hur du fixar julskinkan från grunden.

KÖKSMÄSTARN ROLAND AVSLÖJAR HUR MAN FÅR TILL EN MÄSTERLIG GRILJERING PÅ JULSKINKAN.
AVSNITT TVÅ

KÖKSMÄSTARN ROLAND AVSLÖJAR HUR MAN FÅR TILL EN MÄSTERLIG GRILJERING PÅ JULSKINKAN.

Lärlingen och köksmästarn Roland gör köttbullar på fem ingredienser och 15 minuter, snabbt och utsökt.
AVSNITT TRE

Lärlingen och köksmästarn Roland gör köttbullar på fem ingredienser och 15 minuter, snabbt och utsökt.

SÅ TILLAGAR DU DINA REVBENSSPJÄLL TILL PERFEKTION MED KÖKSMÄSTARN ROLAND OCH LÄRLINGEN.
AVSNITT FYRA

SÅ TILLAGAR DU DINA REVBENSSPJÄLL TILL PERFEKTION MED KÖKSMÄSTARN ROLAND OCH LÄRLINGEN.

DEN STORA FINALEN - JULBORDET!
AVSNITT FEM

DEN STORA FINALEN - JULBORDET!

smaken av sverige

Bonden, styckaren & lärlingen

Med bonden, styckaren och lärlingen får du följa med på en resa genom Sverige. Det handlar om djur, om gårdar och passion.

till smaken av sverige

Bonden

Här börjar allt. Mår djuren bra, blir köttet bra.

Styckaren

  Köttspecialisten. Vårt proffs: från sena till ben.

Lärlingen

Nyfiken och medveten - här för att bli expert.