DEN MÄKTIGA KORVEN

I alla kök, över hela världen spelar korven en viktig roll. Därför finns det en så stor variation, så många varianter och smaker.

KORV FÖR HELA SLANTEN

Korv är världens mat. Olika länder och regioner har sina egna smaker och varianter på vår mest älskade charkprodukt. Att vi älskar korven är inte så konstigt. Den funkar både till vardag och fest och går att variera i oändlighet.

Vi har hämtat inspirationen från mattraditioner i hela världen, från skickliga kockar och matkreatörer: Från grillkorvar, kryddiga korvar och färskorvar.

Allt är en del av utvecklingen mot nya fräscha smaker och en spännande variation. Så, varför inte upptäcka dina nya korvfavoriter nu när det är grilltider? Oavsett vilken korv du lägger på grillen är en sak säker: En korv från Scan innehåller enbart svenskt kött.

006 MaktigKorv

Kryddigare korvar

Alla Scans korvar innehåller bara svenskt kött. Men korv är ju världens mat. Därför hämtar våra kryddiga korvar sina smaker från hela världen: Chorizo, Kolbasz, Merguez och Salsiccia är några av dem. Testa att grilla Chorizo eller Kolbász med hemmagjord paprikasalsa.

Råkorv

Det är precis vad det låter som. Råkorv är en korv som inte är värmebehandlad, till exempel rökt eller kokt. Det är med andra ord en färskvara även om de tack vare en lätt syrning har ganska lång hållbarhet. Scans råkorvar har också ett mycket högt köttinnehåll. Lägg till det spännande kryddblandningar och du har en perfekt korv för grillen.