Reuben på bringa med Skogaholm, stekt surkål, senap och cheddarost

Reuben på bringa med Skogaholm, stekt surkål, senap och cheddarost

Grilla För 4 personer
Ingredienser
  • 4-500 g Scan Nötbringa, alspånsrökt, slow cooked
  • 8 skivor Limpa gärna Skogaholm
  • 2-3 msk Dijon el amerikansk senap
  • 3-4 msk Majonnäs
  • 2 dl Surkål, stekt i smör
  • 4 skivor Cheddarost
  • 12 skivor Saltgurka
  • 3-4 msk Rostad lök
Gör så här Grilla bringan runt om för att få fin färg. Lägg sedan bringan på indirekt värme med lock för att genomvärma i ca 20 min.

Bred senap på 4 st brödskivor och majonnäs på de resterande 4 st brödskivor.
Lägg surkål på brödskivorna med senap och lägg saltgurka och rostad lök på de skivorna med majonnäs.

Ta av bringan från grillen och skiva den tunt. Lägg skivorna på surkålen och sen på med ostskivorna på köttet, lägg nu på den brödskivan med gurkan mot osten.
Tryck ihop smörgåsen och dela den på två innan ni serverar, ev med lite pickles och extra senap till.