Bistrohamburgare med tomatsallad

Bistrohamburgare med tomatsallad

Grilla För 4 personer
Ingredienser
  • 1 förp Bistrohamburgare à 760 g
  • 600 g Blandade tomater
  • ½ kruka Gräslök, hackad
  • 1 kruka Ruccola
  • ½ msk Rödvinsvinäger
  • 1 msk Olivolja
  • 300 g Haricots verts
  • 100 g Parmesan, hyvlad
  • 1 msk Olivolja
Gör så här Skär tomaterna i bitar och blanda med gräslök, vinäger och olja. Smaka av med salt och peppar. Blanda ner ruccolan precis för servering. Koka bönorna i saltat vatten i några minuter och häll av. Spola i kallt vatten. Blanda med olivolja och parmesan och smaka av med salt och peppar. Grilla hamburgarna enligt anvisning på förpackningen. Servera med tomater och bönor.